TYÖNI

Yrittäjänä

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2011 saakka ja työllistänyt itseni päätoimisesti 2014 alusta lähtien. Olen rakentanut urallani nollasta lähes miljoonan euron liikevaihtoa vuodessa tehneen myyntitiimin yhteistyössä maailman suurimman Aloe Vera-tuotteiden viljelijän ja jakelijan, Forever Living Productsin kanssa. Työtehtäviini on kuulunut mm. myynti- ja markkinointityöt, kouluttaminen ja valmentaminen, rekrytointi, tapahtumien järjestäminen ja tietenkin kaikki kirjanpitoon ja logistiikkaan liittyvät työtehtävät.

Lisäksi olen tehnyt erilaisia projekteja yrityksille sosiaalisen median ja sisällöntuotannon parissa, toiminut puhujana, kouluttajana ja juontajana erilaisissa tapahtumissa pienistä tilaisuuksista aina satojen osallistujien seminaareihin saakka sekä tuottanut ja julkaissut podcastia.

If you don´t like where you are

MOVE
YOU ARE NOT A TREE!

KUKA OLEN TÄNÄÄN

Olen kunnainhimoinen ja motivoitunut tekijä, jolla ei mene sormi suuhun helposti isommankaan haasteen edessä! Olen avoin ja helposti lähestyttävä työtä pelkäämätön yrittäjä, jota voi haastella mukaan monenlaisiin projekteihin! Aina voi ehdottaa ja katsotaan sitten, että lähdetäänkö tekemään yhdessä töitä!

Työelämässä keskittymiseni jakaantuu myynti- ja markkinointityöni lisäksi myös muihin osa-alueisiin. Olen rakentanut yhdessä tiimini kanssa yli 600 hengen myyntiorganisaation ympäri Suomen ja rekrytoin jatkuvasti uusia ihmisiä tekemään myynti- ja markkinointityötä. 

Tiimin valmentamisen lisäksi olen ollut puhujana ja juontajana monissa erilaisissa tilaisuuksissa aina reiluihin tuhannen hengen tapahtumiin saakka. Valmennan ja mentoroin yrittäjiä heidän tavoitteisiinsa. Käytän valmennuksessani GROW-menetelmää.

Aika ei käy pitkäksi, kun on lusikka monessa sopassa yhtä aikaa. Olen melkoisen idearikas ja sen takia olen toteuttanut muun muassa erilaisia verkkosivuja ja muita markkinointimateriaaleja yrityksille. Olen tehnyt sisällöntuotantoa yhteistyössä useiden eri alojen yritysten kanssa. Lisäksi olen käsikirjoittanut, tuottanut ja julkaisut kahta eri podcastia. 

Tänä päivänä olen yksi edustamani yrityksen Scandinavian tiimijohtajista ja olen ylpeä siitä matkasta, jonka olen käynyt. Olen kiinnostunut käyttämään oppimiani taitoja monenlaisten työelämän haasteiden parissa ja siksi olenkin tällä hetkellä avoin uusille työmahdollisuuksille! Mikäli sinulla on haussa yrityksesi työtehtävään motivoitunut, oma-aloitteinen ja tulosorientoinut tiimipelaaja, niin älä epäröi olla yhteydessä! Oli kyseessä sitten pieni projekti tai kokoaikainen uusi ura, niin saatan olla etsimäsi henkilö! 

TEKEMIÄNI TÖITÄ & MUITA

REFERENSSEJÄ

Oman päätoimisen myyntiin, markkinointiin ja kouluttamiseen keskittyvän yritystoimintani ohella olen tehnyt erilaisia projekteja yrityksille, joista tässä muutamia esimerkkejä:

  • Lukuisia erilaisia yhteistyöprojekteja blogeihin ja sisällöntuotantoon liittyen useiden eri yritysten kanssa.
  • Olen tehnyt yrityksille pieniä markkinointiprojekteja sekä suunnittelutöitä, kuten suunnitellut logoja/kuvakkeita erilaisiin tarpeisiin ja tuottanut materiaaleja, kuten lahjakorttipohjia sekä muita pienempiä kokonaisuuksia.
^

Yrittäjä vuodesta 2011

Perustin oman yritykseni
21 vuotiaana opiskelijana.

^

Estenomi AMK

Koulutukseltani olen estenomi eli kosmetiikan raaka-aine asiantuntija ja markkinoinnin osaaja.

^

Rakastan

Päätyöni lisäksi rakastan näpertää nettisivuja, tuunailla mainoksia ja hioa esityksiä! Vapaa-ajalla rentoudun puutarhassani!

HEVOSET & VAPAA-AIKA

Kaikilla täytyy olla joku paikka, jossa lataa akkujansa kiireisen arjen keskellä! Minulle se paikka on ollut hevostalli jo 9 vuotiaasta lähtien. Vapaa-aika kuluu omien suomenpienhevoseni kanssa puuhaillessa ja treenatessa. Elämäni hevonen on siirtynyt vihreimmille laitumille, mutta arkeani ilostuttaa hänen jälkeläisensä Onni.

Olen aina ollut “kaikki tai ei mitään”-tyylinen ihminen. Olen ollut aika huono ottamaan itseäni niskasta kiinni liikunnan suhteen, mutta crossifitistä löysin oman juttuni! Siinä on sopivassa suhteessa tekemisen meininkiä, vaativuutta ja yhteisöllisyyttä! Se tasapainottaa hyvin ratsastusta ja on lisännyt liikkuvuutta! Sittemmin olen ehtinyt synnyttää kaksi lasta ja paluu crossfitin pariin on saanut odottaa. 

Rakastan

MATKUSTELUA, MUTTA NAUTIN KOTOILUSTA

“Borta bra men hemma bäst!”

Siinä kaikki, mitä Ruotsin opinnoista on jäänyt mieleen. No ei sentään, mutta totta on joka sana. Rakastan matkustella, tutustua uusiin ihmisiin ja kulttuureihin, nähdä maailman ihmeitä ja nautiskella erilaisia ruokia! Reissussa ollessa sitä oppii näkemään myös oman tilanteensa, kotinsa ja elämäntilanteensa eri näkökulmasta. Niin kliseiseltä, kun se kuulostaakin, niin matkailu todella avartaa!

Ennen työtäni myynnin parissa emme olleet juurikaan matkustelleet ulkomailla ellei ylä-asteen luokkaretkeä Italiaan oteta huomioon ja matkoja perheen kanssa lapsena. Työn merkeissä olemme päässeet nauttimaan monista palkintomatkoista ympäri maailman. On ollut todella etuoikeutettu olo nähdä erilaisia maailman ihmeitä New Yorkin ruuhkaisista kaduista Meksikon Mayojen rakentamaan Chichen Itza-mestariteokseen tai Dubain korkeimpaan rakennukseen Burj Khalifaan Kapkaupungin pöytävuoresta puhumattakaan!

TILAA UUTISKIRJE

Saat sähköpostiisi tiedon uusimmista postauksista sekä
muista ajankohtaisista asioista!

ota yhteyttä

Haluatko tehdä yhteistyötä? Kysyä tarjousta tai lisätietoja?
Älä epäröi ottaa yhteyttä!