TYÖNI

Yrittäjänä

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2011 saakka ja työllistänyt itseni päätoimisesti 2014 alusta lähtien. Olen rakentanut urani verkostomarkkinoinnin parissa ja teen yhteistyötä maailman suurimman Aloe Vera-tuotteiden viljelijän ja jakelijan Forever Living Productsin kanssa.

Lisäksi toimin puhujana, kouluttajana ja juontajana erilaisissa tapahtumissa pienistä tilaisuuksista aina satojen osallistujien seminaareihin saakka.

If you don´t like where you are

MOVE
YOU ARE NOT A TREE!

KUKA OLEN TÄNÄÄN

Tänä päivänä olen rakentanut yhdessä mieheni ja tiimini kanssa yli 600 hengen myyntiorganisaation ympäri Suomen. Meillä on valmis koulutusportaali, jossa opetamme uusia oman liiketoiminnan aloittaneita askel askeleelta eteenpäin heidän tavoitteidensa mukaisesti. Kuka tahansa voi oppia tämän työn ja rakentaa työn avulla haaveensa toteen. Tarvitaan vain hyvää asennetta, työmotivaatiota ja periksiantamattomuutta!

Tiimin auttamisen lisäksi olen ollut puhujana ja juontajana monissa erilaisissa tilaisuuksissa aina reiluihin tuhannen hengen tapahtumiin saakka. Valmennan ja mentoroin tiimini jälleenmyyjiä heidän tavoitteisiinsa. Käytän valmennuksessani GROW-menetelmää.

Tänä päivänä olen yksi Scandinavian tiimijohtajista ja olen ylpeä siitä matkasta, jonka olen käynyt. Jos minäkin pystyn parikymppisenä, esiintymispelkoisena nuorena naisena aloittamaan ja rakentamaan tällaisen liiketoiminnan, niin pystyt sinäkin. Ota yhteyttä minuun jo tänään ja katsotaan, miten voisin auttaa sinuakin saavuttamaan unelmasi!
^

Yrittäjä vuodesta 2011

Perustin oman yritykseni
21 vuotiaana opiskelijana.

^

Estenomi AMK

Koulutukseltani olen estenomi eli kosmetiikan raaka-aine asiantuntija ja markkinoija. 

^

Rakastan

Päätyöni lisäksi rakastan näpertää nettisivuja, tuunailla mainoksia ja hioa power pointteja! Vapaa-ajalla rentoudun puutarhassani!

HEVOSET & VAPAA-AIKA

Kaikilla täytyy olla joku paikka, jossa lataa akkujansa kiireisen arjen keskellä! Minulle se paikka on ollut hevostalli jo 9 vuotiaasta lähtien. Vapaa-aika kuluu omien suomenpienhevoseni kanssa puuhaillessa ja treenatessa. Elämäni hevonen on siirtynyt vihreimmille laitumille, mutta arkeani ilostuttaa hänen jälkeläisensä Onni.

Olen aina ollut “kaikki tai ei mitään”-tyylinen ihminen. Olen ollut aika huono ottamaan itseäni niskasta kiinni liikunnan suhteen, mutta crossifitistä löysin oman juttuni! Siinä on sopivassa suhteessa tekemisen meininkiä, vaativuutta ja yhteisöllisyyttä! Se tasapainottaa hyvin ratsastusta ja on lisännyt liikkuvuutta!

Rakastan

MATKUSTELUA, MUTTA NAUTIN KOTOILUSTA

“Borta bra men hemma bäst!”

Siinä kaikki, mitä Ruotsin opinnoista on jäänyt mieleen. No ei sentään, mutta totta on joka sana. Rakastan matkustella, tutustua uusiin ihmisiin ja kulttuureihin, nähdä maailman ihmeitä ja nautiskella erilaisia ruokia! Reissussa ollessa sitä oppii näkemään myös oman tilanteensa, kotinsa ja elämäntilanteensa eri näkökulmasta. Niin kliseiseltä, kun se kuulostaakin, niin matkailu todella avartaa!

Ennen työtäni suoramyynnin parissa emme olleet juurikaan matkustelleet ulkomailla ellei ylä-asteen luokkaretkeä Italiaan oteta huomioon ja matkoja perheen kanssa lapsena. Työn merkeissä olemme päässeet nauttimaan monista palkintomatkoista ympäri maailman. On ollut todella etuoikeutettu olo nähdä erilaisia maailman ihmeitä New Yorkin ruuhkaisista kaduista Meksikon Mayojen rakentamaan Chichen Itza-mestariteokseen tai Dubain korkeimpaan rakennukseen Burj Khalifaan Kapkaupungin pöytävuoresta puhumattakaan!

TILAA UUTISKIRJE

Saat sähköpostiisi tiedon uusimmista postauksista sekä
muista ajankohtaisista asioista!

ota yhteyttä

Haluatko tehdä yhteistyötä? Kysyä tarjousta tai lisätietoja?
Älä epäröi ottaa yhteyttä!