PUHUJA,KOULUTTAJA JA JUONTAJA

Myynnin, markkinoinnin, kosmetiikan ja innostamisen ammattilainen. Jaana luennoi ja valmentaa energisellä tavallaan eri aiheista ja alla olevista teemoista:

  • Asiakashuolto
  • Inspiroiminen & motivaatio
  • Juontaja
  • Kosmetiikan raaka-aineet ja lainsäädäntö
  • Myynti ja asiakkaiden hoitaminen
  • Tavoitteet & suunnitelmat
  • Yrittäjätarina – Matka opiskelijasta yrittäjäksi

Missioni

“Haluan luoda ahaa-elämyksiä, tarjota inspiraatiota ja innostusta sekä auttaa ihmisiä löytämään oman tavan toimia! Nautin esiintymisestä ja siitä, että voin auttaa muita onnistumaan!”

VALITSE VALMIS KOKONAISUUS

^

Kosmetiikan ABC

Mitä tarkoittaa INCI-lista? Kauanko tuote säilyy ja mitä se on syönyt? Kosmetiikan raaka-aineet ja lainsäädäntö puhuttaa tänä päivänä. Käydään askel askeleelta läpi perusasioita kosmetiikasta, markkinoinnista ja siitä mitä tuotteet oikeasti sisältävät.

^

Askeleet huippumyyjäksi

Mistä ominaisuuksista on huippumyyjät tehty? Mikä erottaa menestyjän muista? Miten rakentaa pysyviä asiakassuhteita? Mistä löytää uusia asiakkaita? Näihin ja muihin kysymyksiin syvennytään myynnin koulutuksessa!

^

Saavuta tavoitteesi

Mitä sinä haluat? Mitkä ovat tavoitteesi? Minkälainen on hyvä tavoite ja miten sen ympärille laaditaan suunnitelma? Tavoite ilman suunnitelmaa on pelkkä toive. Käymme läpi koulutuksessa tavoitteiden saavuttamista GROW-menetelmää hyödyntäen. Koulutuksen jälkeen sinulla on eväitä jatkaa matkaa kohti tavoitteitasi.

^

Porukalla menestykseen!

Perinteiset kehityskeskustelut alkavat olla historiaa ja luolamiesten hommia. Yrityksen strategian jalkauttamisen välineenä perinteinen tapa ei välttämättä ole tehokkain. Tämän päivän johtaja osaa kuunnella, jakaa vastuuta ja antaa palautetta rakentavasti. Miten saat tiimistäsi kaiken hyödyn irti? Miten saat työtehtäväänsä sitoutuneita tekijöitä? Hyödyntämällä tekijöidesi vahvuuksia tietoisesti olet ison askeleen lähempänä menestystä!

TAI RÄÄTÄLÖIDÄÄN JUURI TEILLE SOPIVA AIHEKOKONAISUUS! 

INSPIROIVA

PUHUJA

Jaana on kunnianhimoinen täysillä tekijä. Hän aloitti yritystoiminnan nuorella iällä ja on rakentanut itselleen uran myynnin, markkinoinnin ja johtamisen maailmassa. Koulutukseltaan Jaana on kosmetiikan raaka-aineiden ja markkinoinnin ammattilainen, joten kosmetiikan salat ovat hallussa.

Uransa Jaana on rakentanut myynnin ja markkinoinnin parissa. Tähän päivään mennessä hän on kouluttanut satoja ihmisiä työskentelemään myynnin ja markkinoinnin parissa sekä johtaa satojen ihmisten myyntiorganisaatiota. Yrittäjän arkea tasapainottaa oma hevonen ja puutarhan hoito, joiden parissa voi unohtaa arjen haasteet.

Olet selkeäsanainen, valovoimainen, innostava, hauska, koukutat kuulijan kuuntelemaan.”

“Ammattitaitoinen. Huumorintajuinen ja ihanan selkeä esiintyminen.”

“Upea puhuja ja esiintyjä, niin luonteva ja hauska!”

Innostava ja inspiroiva!”

ota yhteyttä

Haluatko tehdä yhteistyötä? Kysyä tarjousta tai lisätietoja?
Älä epäröi ottaa yhteyttä!