20 minuutin (ihme)tuote!

Pika-apua tarjolla! Kasvonaamioiden Rolls Royce on syntynyt!

Kasvonaamioita on käytetty niin kauan kuin minä muistan eläneeni! Olen nuorena kavereiden kanssa kokeillut kaikki ruokakaupan kosmetiikkahyllyltä saatavat eriväriset kasvonaamiot, jotka näyttivät herkullisilta. En muista, että oliko niistä vastaavaa hyötyä, jos ei kauheasti haittaakaan. Kokeilin tehdä myös erinäisiä seoksia keittiöstä löytyvistä raaka-aineista ja näiden home made-naamioiden avulla elvyttää ihoani. En muista, että ne olisivat antaneet mitään selkeää hyötyä vaan itseasiassa sain kiukkuisen äidin puhuttelun, kun kaurahiutale-hunajaseosta löytyi pitkin WC:n pöytää. Taisi olla väärät reseptit käytössä!

Sittemmin olen löytänyt tehokkaat ja toimivat naamiot käyttööni. Olen vuosia käyttänyt savinaamio Marine Maskia. Se on savinaamio, joka tekee ihosta taas raikkaan ja sileän. Se on todellinen syväpuhdistaja, joka sisältää kahta eri savilajia, bentoniittia ja kaoliinia, jotka imevät epäpuhtauksia tehokkaasti. Lisäksi siinä on hoitavaa leväuutetta, kosteuttavaa ja pehmentävää hunaja sekä virkistävää ja vahvistavaa rosmariinia, jotka palauttavat ihon tasapainon. Lisäksi tietysti Aloe veraa, joka on valittu tuotteeseen ihoa hoitavien, pehmentävien ja kosteutta säilyttävien ominaisuuksiensa vuoksi. Jos haluat tietää lisää tästä naamiosta tai shoppailla sen itsellesi, niin löydät sen klikkaamalla tästä.

Syväpuhdistava ja kosteuttava savinaamio

Marine Maskin lisäksi olen säännöllisesti käyttänyt toista naamiota, jota kutsun nimellä tuhkimonaamio! Nimensä se on saanut siitä, että se tekee ihosta älyttömän sileän ja pehmeän heti yhden kerran jälkeen. Itselleni tulee helposti epäpuhtauksia ja tämä on aivan mieletön pika-apu ja tehotuote ihoni hoidossa! Naamio sekoitetaan itseasiassa kahdesta eri tuotteesta Mask Powderista eli “naamiojauheesta” ja Activator-nesteestä. Resepti on helppo: molempia teelusikalliset kippoon ja sekoitetaan tasaiseksi. Naamio levitetään iholle ja annetaan kuivua. Se kuorii ihoa ja imee iteensä epäpuhtauksia iholta. Naamio sisältää yhdistelmän tehokkaita ainesosia, jotka poistavat kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia ja rauhoittavat samalla ihoa. Todellinen tuhkimonaamio! Lisätietoja Mask powderista löydät tästä ja Activatorista täältä! Kuvan kaivoin arkistoistani.

Näitä kahta naamiota en aio hylätä vaan ne toimivat luottotuotteinani jatkossakin! Silti ihan vatsanpohjasta saakka kutkuttaa, kun sain käteeni aivan uuden tulokkaan ALOE BIO-CELLULOSE MASKIN. Mikä ihmeen bio-cellulose? Minäpä avaan asiaa hiukan! Naamiot ovat se *the juttu* kasvojen hoidossa tänä päivänä ja “kuuminta hottia” ovat erilaiset paperi- ja kangasnaamiot. Paperinaamiot ovat halvimmat Sheet Mask- eli kasgasnaamiokategorian tuotteista ja niissä naamio on yhdistettynä paperiin. Seuraavaksi tulee mikrokuiduista valmistetut naamiot, jotka ovat hiukan toimivampia kuin paperinaamiot, mutta jäävät kuitenkin usein paperimaisen kovaksi iholle eikä niitä saa kunnolla istumaan kasvojen joka kolkkaan. Itse paperilla ei naamiossa ole merkittävää hyötyä ja mikrokuitukin pidättää naamiossa olevan ravitsevan seerumin hyödyt vain hetken aikaa. Kategorian kirkkaimpina tähtinä ja ehdottomasti tämän päivän tehokkaimpina tehohoitotuotteina loistavat bio-selluloosa naamiot. Bio-selluloosa on orgaanista materiaalia, joka pystyy säilyttämään runsaasti kosteutta. Puhutaan, että se pystyisi sitomaan sitä itseensä jopa sata kertaa painonsa määrän. Bio-selluloosaa saadaan luotua bakteerien avulla antamalla niille sopivaa ravintoa, jonka jälkeen ne tuottavat ohutta kangasta muistuttavaa materiaalia eli bio-selluloosaa. Normaalisti bio-selluloosa naamiossa on mukana seerumi, jonka bio-selluloosa “kangas” imeyttää ihoon. Seerumissa ovat naamion hoitavat aineet.

Bio-selluloosa on materiaalina helposti muotoiltavaa, koska sen hienot kuidut ovat 1000 kertaa hiusta ohuempia, mikä saa naamion istumaan hyvin. Se tavoittaa kasvojen pienimmätkin juonteet ja rypyt, joihin tavalliset kangasnaamiot eivät yletä. Bio-selluloosa on elävä, luonnosta peräin oleva materiaali. Forever on vienyt bio-selluloosa naamion kuitenkin askeleen pidemmälle kehittämällä oman, uniikin tavan valmistaa bio-selluloosaa. Kaikki alkaa kookoksesta ja kookosvedestä, joita fermentoidaan. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että kookokselle ja kookosvedelle tapahtuu käymisreaktio, jossa  Acetobacter xylinum-niminen bakteeri alkaa pilkkoa sokereita ja muodostaa uusia yhdisteitä. Ruokaa on valmistettu ja säilötty fermentoimalla jo vuosisatoja. Esimerkiksi juustot valmistetaan tällä tavoin. Bakteerit pysyvät toimintakykyisinä, kun ne saavat sopivaa ravintoa. Tässä kohtaa päästään tämän uutuustuotteen hienouteen! Bakteereja on ruokittu Foreverin naamiossa Aloe veralla ja meriheinällä! Se tarkoittaa käytännössä sitä, että itse naamion “kangas” eli bio-selluloosa sisältää aloe veraa ja meriheinää, jolloin pelkät naamion kuidut hoitavat, silottavat ja pehmentävät ihoa.


Bio-selluloosa naamioiden tehokkuus piilee itse bio-selluloosan lisäksi niiden sisältämässä seerumissa! Koska naamio on tehokas imemään kosteutta itseensä, sisältää se aimoannoksen ihoa ravitsevaa seerumia. Foreverin naamio toimii siten ainoana markkinoilla kahdessa vaiheessa. Ensin se imeyttää iholle hoitavan seerumin ja sen jälkeen tehoaineet eli Aloe veran ja meriheinän itse bio-selluloosasta. Seerumissa on kertakaikkiaan upeita ainesosia. Se sisältää ensinnäkin suuren pitoisuuden ihoa hoitavaa Aloe veraa. Ainesosa on valittu tuotteeseen ihoa hoitavien, pehmentävien ja kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi. Naamiossa on muitakin tuttuja ainesosia, kuten kosteutta säilyttävää natriumhyaluronaattia ja suojaavaa glyseriiniä. Naamio sisältää myös uusia ja kiinnostavia tuttavuuksia, kuten ihoa hoitavaa hevoskastanjauutetta, kofeiinia ja sinkkiglukonaattia sekä ihoa kiinteyttävää vihreä tee -uutetta, joka antioksidanttina hoitaa, vahvistaa ja suojaa ihoa.

Jos kaipaat tehohoitoa ihollesi, niin bio-selluloosa naamio on loistava ratkaisu! Se vie tehoaineet syvemmälle ihoon kuin mikään muu naamio. Se tasoittaa ihosi väriä ja jos kärsit esimerkiksi punertavasta ihosta, niin ota tämä tuote ehdottomasti käyttön, sillä se vähentää punoitusta! Naamio torjuu ikääntymisen merkkejä ja tuo ennen kaikkea suuren määrän kosteutta ihollesi. Tuloksena on kuulas ja hehkuva iho. Naamio sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille sekä on hajusteeton, vegaaninen ja kompostoituva.

Miten sitä sitten käytetään? Pakkauksessa tulee viisi kertakäyttöistä naamiota. Suosittelen käyttämään sitä ainakin kerran viikossa. Avaa yksi pakkaus ja ota suojapaperi pois naamiolta. Levitä naamio kasvoillesi ja poista vielä toisellakin puolella oleva suojapaperi. Kun naamio tuntuu ihollasi täysin kevyeltä ja huomaamattomalta, niin tiedät, että se on oikein paikoillaan. Silmänaukoista jäävät pienet lappuset voit laittaa hoitamaan huuliesi ihoa. Odota 20 minuuttia ja poista naamio. Älä huuhtele, vaan anna hyvien ainesosien jäädä ihollesi. Ihosi ryystää hetkessä seerumin tehoaineet itseensä, jonka jälkeen se alkaa hyödyntää bio-selluloosassa olevaa aloe veraa. Käytetyn naamion voit heittää kompostiin! Anna naamiolle 20 minuuttia, jolloin se parantaa ihosi ulkonäköä ja tuo esiin säteilevän, kosteutetun ihon, joka näyttää nuorekkaammalta! Oman naamioisi pääset hankkimaan klikkaamalla tästä! En malta odottaa, että pääsemme ihailemaan tuloksia!

Tästä voit kurkata videon maskin käytöstä! 

Rakkaudella,

Jaana